Bridal-wedding

Bruidskapsels en bruidsmake-up 

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Wij verzorgen heel graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel België op één van de mooiste dagen van jouw leven.

Waarom boeken bij Viva Wellness?

 • Uw bruidskapsel en bruidsmake-up wordt verzorgd door een professionele en heel ervaren bruidsstyliste
 • Ellen verzorgt zowel jouw bruidskapsel als jouw bruidsmake-up. Wel zo makkelijk!
 • We komen voor de styling bij jou aan huis / trouwlocatie zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag
 • Indien nodig kunnen wij al vroeg op locatie zijn
 • We gebruiken professionele haar- en make-up producten
 • We zijn op de hoogte van alle trends en technieken.        

Werkwijze 

 • 1. Aanmelden mail of telefonisch contact: we bespreken de huwelijksdatum en de datum voor de proefsessie voor uw bruidskapsel en/of bruidsmake-up.

  2. Proefsessie: Ongeveer 4 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij Viva Wellness te Geel.
  Tijdens de proefsessie neemt Ellen in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met jou te bespreken wat voor soort bruidsmake-up en wat voor bruidskapsel je wilt gaan dragen op je trouwdag. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die je mooi vindt als leidraad voor Ellen face chart invullen waarop zijn kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor jouw bruidskapsel en de bruidsmake-up. Ook zal zij (na jouw toestemming) een aantal foto's maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

  3. De grote dag!: Op de dag van de bruiloft komt Ellen naar de door jouw gewenste locatie om je Bruidskapsel en Bruidsmake-up te verzorgen. En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen! Als je het fijn vindt, kunnen we je ook helpen met het aantrekken van je trouwjurk.

  Gasten op je trouwdag

  Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld de bruidsmeisjes,  je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt. Deze extra diensten kan je per mail/telefonisch doorgeven.